Seznam sporočil To je seznam sporočil, ki so v posamezni mapi.
Seznam Sporočil

Potem ko kliknete na ime mape, boste v desnem okviru dobili seznam sporočil. To je seznam samo tistih sporočil, ki so v izbrani mapi. Pod menijem je vrstica, ki vam pove zaporedno številko e-sporočila, ki ga trenutno berete in skupno število vseh sporočil.

Na primer: Pregled spročila B>20 do 30 (45 skupno).

Število neprebranih sporočil je lahko drugačno od števila neprebranih sporočil, ki je na desno strani glavne mape.

Naslednja je vrstica s tremi gumbi. Na levi je padajoči izbirnik. V njem so naštete mape, na katere ste trenutno naročeni. Vsa označena sporočila bodo premaknjena v izbrano mapo, če boste pritisnili gumb premakni. Na desni strani je gumb za brisanje označenih sporočil. Neželeno pošto lahko označite in potem pobrišete z enim klikom.

Vrstica treh polj (Od, Datum in Naslov) je naslednja. To je glava vsake strani, ki razdeli tabelo sporočil na logične enote. Teko lahko že iz samega seznama sporočil vidite Kdo, Kdaj in Kaj vam je poslal. Opomba Med kolonama Datum in Naslov je še ena manjša kolona, ki nima svojega naslova. Pri nekaterih sporočil so tam lahko oznake:"+", če ima sporočilo priponke, "!" če je sporočilo označeno kot nujno in "A", če ste na sporočilo že odgovorili.

Kar ostane je seznam s sporočili. Opazili boste, da so neprebrana sporočila povdarjena, medtem ko so že prebrana sporočila v normalnem besedilu. Na levi strani je označevalno polje, s katerim označite sporočila, ki lahko brišete ali pa premaknete.