Pogosta Vprašanje in odgovori To je seznam pogosto zastavljenih vprašanj in odgovori nanje.
Lahko uporabim naenkrat več kot eno ime iz Adresarja?

Da. Iskanje po Adresarju vam prikaže vse zadetke za iskalni niz ki ste ga vpisali. Če je 10 imen prikazanih, vsaka kobinacija je lahko izbrana za To: ali CC: polja. Vsi izbrani naslovi bodo vpisani v pravilna polja kadar uporabite gumb Dodaj naslov.

Lahko dodam imena direktno iz pošte v Adresar?

Ne. Trenutno ni mogoče dodati naslova ali imena v Adresar ob pisanju pošte. Lahko pa, izberete željen naslov, z desnim gumbom miške ga skopirate in nato prilepite v Adresar. Ne bodite razočarani, SquirrelMail je vedno pod nadaljevalnim razvijanje in ta možnost se lahko vključi v prihodnosti.

Kdo je izdelal SquirrelMail?

Veliko ljudi pomaga. Za seznam vseh, lahko obiščete spletno stran www.squirrelmail.org.

Kaj je webmail?

SquirrelMail vam daje možnost dostopa preko IMAP protokola do email računa. To pomeni da vam ni potrebno ugotavljati kako se nastavijo stvari drugih, ampak samo preverite svojo pošto.

Kje lahko uporabljam ta webmail?

Tam kjer je brskalnik na voljo. Brezžični dostop (WAP/WML) trenutno ni na seznamu izdelave.

Zakaj uporabljati webmail namesto navadnega poštnega odjemalca?

Je dvomljivo da bi webmail bil celoten nadomestek za navaden email klient Kdo ve? Kakorkoli, če ste že kdaj bil v hiši prijatelja, na poti, doma ali v skužbi in vstran od svojega računalnika in si želite prebrati pošto, potem veste zakaj. Ker je veliko breme nastaviti meail račun na drugem računalniku in nato ga izbrisati. SquirrelMail je narejen kot nadomestek normalnemu email klientu

Kako ta stvar deluje?

SquirrelMail uporablja IMAP protokol, dodatne informacije o tem najdete tukaj. Program uporablja svoje IMAP funkcije in ne te ki so vključene v PHP4. To se ne tiče nikogar razen tistih, ki so odgovorni za njegovo namestitev.