Frequently Asked Questions (FAQ) Dit hoofdstuk geeft antwoord op veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions, FAQ) over Webmail.
Kan ik meerdere namen uit het adresboek tegelijk gebruiken?

Ja. Via de zoekoptie in het adresboek kunt u bij meerdere zoek resultaten, via de checkboxen Aan:, of Cc: of BCC-veld de betreffende geadresserde selecteren. Met Alle kunt u de Aan:, of Cc: of BCC-veld voor alle gevonden adressen selecteren.

Kan ik namen direct vanuit een e-mail toevoegen aan het adresboek?

Nee. Momenteel kunt u nog geen namen direct uit een ontvangen e-mail toevoegen aan het adresboek. U kunt wel het adres kopiëren naar het klembord en vervolgens plakken in het adresboek. In de toekomst zal deze functionaliteit wellicht toegevoegd worden.

Vanaf waar kan ik deze webmail gebruiken?

Vanaf elke computer met een internetverbinding.

Waarom zou ik webmail gebruiken in plaats van een normaal e-mailprogramma?

Webmail zal waarschijnlijk nooit een complete vervanger worden voor een normaal e-mailprogramma. Echter, als u bij iemand op bezoek bent, op vakantie, op uw werk of juist thuis, heeft u zo toegang tot uw e-mail zonder dat u op die locatie een e-mailprogramma hoeft op te zetten. Webmail is ontworpen om in deze zin een aanvulling te zijn op een normaal e-mailprogramma.

Wie heeft SquirrelMail gemaakt?

SquirrelMail is een groot project waar veel mensen aan hebben bijgedragen. Voor een lijst, zie onze website www.squirrelmail.org.