Etsi Etsi kansiossa olevista viesteistä.

Tällä kätevällä hakuvälineellä löydät kansiossa olevista viesteistä ne jotka täyttävät annetut ehdot.

Yleistä

Valitse kansio, kirjoita haettava teksti ja valitse mistä kentistä tekstiä haetaan. Kun painat "Etsi" nappia niin hakukaavakkeen alle ilmestyy lista viesteistä. Voit avata haluamasi viestin listalta ja lukea sen tavalliseen tapaan.

Huomaa että mennessäsi hakusivulle "Tämänhetkinen Kansio" on alustavasti valittu. Jos olet esimerkiksi lukemassa lähetettyjen kansiossa ja painat "Etsi" nappia niin se on alustavasti valittu hakukansioksi.

Mistä etsiä

Tekstiruudun oikealla puolella on hakukenttien valintanappi. Valittavissa on itse viesti, kaikki kentät, aihe, lähettäjä, cc (kopion vastaanottaja) tai vastaanottaja.

Viesti - Haku suoritetaan viestin tekstiosassa.

Kaikki kentät - Haku suoritetaan koko viestissä, otsikkotiedot mukaanlukien. Jos et tiedä varmasti mistä hakea, valitse tämä.

Aihe - Haku suoritetaan vain aiheriveiltä (subject).

Lähettäjä - Haku suoritetaan lähettäjätiedoista (from). Huomaa että tämä voi sisältää enemmän kuin mitä on näytössä viestejä lukiessasi. Tavanomainen lähettäjätieto sisältää nimen ja sähköpostiosoitteen, mutta SquirrelMail näyttää tavallisesti vain nimen. Haku suoritetaan kuitenkin kaikista lähettäjätiedoista.

Vastaanottaja - Haku suoritetaan vastaanotajalistasta (to). Tämä voi olla useampiakin kuin vain yksi osoite.

Kopio - Samoin kuin edellinen, mutta kopion vastaanottajista (cc).