Viestilista Nimi voi tuntua oudolta mutta tämä on yksinkertaisesti lista viesteistä kansiossa.
Viestilista

Kun klikkaat kansion nimeä kansiolistalta niin sen kansion viestit listataan näyttöön. Näytössä on myös ilmoitus siitä montako viestiä sivulla on listattu ja montako viestiä kansiossa on kaikkiaan.

Esimerkiksi: Näytössä viestit 1 - 2 (2 Kaikkiaan)

Huomaa että viestien kokonaismäärä ei yleensä ole sama kuin ei luettujen viestien määrä (kansiolistalla kansion nimen vieressä, jos sen näyttäminen on asetuksissa valittu).

Seuraavana ruudulla on menupalkki jonka valintoja käyttäen voit siirtää viestejä tästä kansiosta johonkin toiseen kansioon, tai poistaa viestejä.

Listalla on otsikkotietoja lähettäjästä, päivämäärästä ja aiheesta. Näitten esitystä voi muokata indeksijärjestysasetuksista. Huomaa: Listalla saattaa olla myös pieni ruutu jossa voi olla "+" "!" tai "A". Jos ruudussa on "+" merkki se tarkoittaa sitä että viestissä on liitteitä. "A" tarkoittaa sitä että olet vastannut viestiin. "!" tarkoittaa sitä että lähettäjä on merkinnyt viestin tärkeäksi (urgent tai high priority).

Loppu onkin sitten viestien aiheita. Huomaat että ei luetut viestit ovat paksummalla tekstillä kuin luetut. Vasemmassa laidassa on valintaruutu joka merkitsemällä viesti voidaan poistaa tai siitää kuten edellä on kerrottu.