Viestin kirjoitus Tällä sivulla kirjoitat ja lähetät viestejä.

Tällä sivulla on muutama kenttä ja nappula. Riipuen siitä mitä kautta tänne tulit (Uusi viesti, Vastaus jne.) jotkut kentät voivat jo sisältää tekstiä.

Vastaanottaja

Ensimmäisenä on Vastaanottaja:. Tähän kirjoitat vastaanottajan sähköpostiosoitteen. Voit samalla kertaa lähettää viestin useammallekin vastaanottajalle, erota osoitteet toisistaan pilkulla. Voit myös hakea osoitteet osoitekirjasta. Älä huolestu jos rivi tulee niin pitkäksi ettei se mahdu kokonaan näyttöön, osoitteet ovat silti mukana.

Kopio

Seuraavana on Kopio:. Englanniksi CC eli Carbon Copy, suoraan suomennettuna hiilikopio. Täytetään kuten Vastaanottaja:

Piilokopio

Englanniksi Blind Carbon Copy. Suoraan suomennettuna sokea hiilikopio. Kukaan muista vastaanottajista ei näe että olet lähettänyt viestin piilokopiona.

Aihe

Kirjoita tähän mitä viesti koskee.

Osoitteet-nappi

Käynnistää osoitekirjahaun. Lisää tietoja "Osoitteet" osassa.

Viesti

Tämä se suuri tekstiruutu johon kirjoitat itse viestin. Jos allekirjoituksen käyttö on valittu se ilmestyy valmiiksi tähän.

Liite

Sivun alalaidassa. Tämä toiminto mahdollistaa tiedostojen liittämisen viestiin. Liitettävän tiedoston pitää olla kovalevylläsi. Voit käyttää "Browse" nappia liitetiedoston hakuun tai, jos tiedät tiedoston koko hakemistopolun, kirjoittaa sen ruutuun. Liite lisätään kun "Lisää liite" nappia painetaan.

Kun vietiin on liitetty ainakin yksi liite uusi nappula ilmestyy näyttöön. Sitä käyttämällä voi poistaa vahingossa liitetyt tiedostot.