Useimmin Esitettyjä Kysymyksiä Monet tavallisimmat kysymykset tulevat esille kerta kerran jälkeen. Tämä on lista useasti esitetyistä kysymyksistä vastauksineen.
Voinko samalla kertaa käyttää useampia nimiä osoitekirjasta?

Kyllä. Osoitekirjahaku näyttää kaikki osumat jotka täyttävat annetut ehdot. Jos näytössä on esimerkiksi 10 nimeä niin ne voidaan halutulla tavalla valita Vastaanottajiksi tai Kopion (CC) vastaanottajiksi. Kaikki valitut osoitteet sijoitetaan oikeaan kenttään kun Käytä Osoitteita nappia klikataan.

Voinko poimia nimiä osoitekirjaan viestistä?

Et voi. Tätä toimintaa ei valitettavasti vielä tueta. Voit merkitä osoitteen ja kopioida sen jos käyttämäsi selain (esimerkiksi Netscape) tätä tukee. SquirrelMailiä kehitetään kuitenkin jatkuvasti, ja voi olla että tulevaisuudessa osoitteiden poimiminen on mahdollista.

Kuka on tehnyt SquirrelMailin?

Monet ovat auttaneet. Nähdäksesi listan heistä voit käydä katsomassa osoitteessa www.squirrelmail.org.

Mitä verkkoselainpostipalvelu tarkoittaa?

SquirrelMailin tapauksessa se antaa sinulle pääsyn sähköpostilaatikollesi IMAP-protokollan avulla. Tämä tarkoittaa sitä ettei sinun tarvitse pahemmin miettiä kaikenlaisia ohjelma-asetuksia päästäksesi lukemaan postiasi.

Missä voin käyttää tätä verkkoselainpostipalvelua?

Missä tahansa, kunhan sinulla käytössäsi nykyaikainen verkkoselain, ja olet yhteydessä verkkoon. Langaton yhteys WAP/WML palveluja käyttäen ei ole kuitenkaan vielä edes suunnitteilla.

Miksi käyttää verkkoselainpostia eikä tavallista postiohjemaa?

On todennäköistä ettei verkkoselainpostipalvelu koskaan tule täysin syrjäyttäämään tavallisia sähköpostiohjelmia, mutta kuka tietää varmasti? Joka tapauksessa se on kätevää jos olet vierailulla ystäväsi luona, matkoilla, kotona tai työpaikalla pois tietokoneesi luota ja haluat tarkistaa sähköpostilaatikkosi. Ei ole erityisen hauskaa selvittää käytettävissäolevan postiohjelman käyttöä ja asetuksia, lukea ja lähettää viestejä, ja senjälkeen poistaa kaikki tehdyt asetukset systeemistä. SquirrelMail on suunniteltu tavallisten sähköpostiohjelmien täydennykseksi, ei korvaamaan niitä.

Miten tämä homma oikein toimii?

SquirrelMail käyttää IMAP-protokollaa, informaatiota siitä löytyy täältä. Ohjelma käyttää myös omia IMAP funktioitaan, ei niitä jotka ovat valmiina PHP4-paketissa. Tällä ei oikeastaan ole merkitystä kenellekään, paitsi niille jotka ovat vastuussa SquirrelMailin installoinnista, mutta usko pois kun sanomme että he antavat arvoa sille.