Ofte stillede spørgsmål Folk stiller ofte spørgsmål, som har været stillet flere gange tidligere. Dette er en liste over ofte stillede spørgsmål og svarene til disse.
Kan jeg bruge flere adresser fra adressebogen?

Ja. Ved søgning i adressebogen, vil alle de adresser, som passer til dine søgekriterier blive vist. Hvis der vises 10 adresser, kan der vælges hvilke som skal indsættes i henholdsvis Til:- eller Kopi-til:-feltet. Alle de valgte adresser vil blive indsat, når der trykkes på "Brug adresser" knappen.

Kan jeg tilføje navne til adressebogen direkte fra en e-mail?

Nej. I den nuværende version er dette ikke muligt. Du kan dog højreklikke på adressen, kopiere den til udklipsholderen og dernæst indsætte den i adressebogen. Forsøg ikke være at være skuffet. SquirrelMail er under konstant udvikling, og denne funktion kommer måske i en fremtidig version i en eller anden form.

Hvem har lavet SquirrelMail?

En masse folk har hjulpet til. For at se en liste over dem alle, kan du besøge vores hjemmeside www.squirrelmail.org.

Hvad er webmail?

I SquirrelMails tilfælde giver det dig adgang til din e-mailkonto igennem IMAP-protokollen. Dette betyder at du ikke behøver bekymre dig om at sætte et program op, bare for at checke din post.

Hvorfra kan jeg benytte webmail?

Alle steder hvor der er en browser og en internetadgang tilgængelig. Trådløs adgang (WAP/WML) er dog ikke muligt i øjeblikket.

Hvorfor skulle jeg benytte webmail i stedet for et almindeligt postprogram?

Det er tvivlsomt om webmail nogensinde helt vil erstatte et almindeligt postprogram - men hvem ved? Hvis du nogensinde har været hos en ven, på en rejse, hjemme eller på arbejde og ikke i nærheden af din computer og ønsket at læse din post, så ved du hvorfor. Det er et stort arbejde at installere og konfigurere et postprogram på en anden computer, bare for at slette det hele igen når du er færdig. SquirrelMail er designet til at supplere dit normale postprogram.

Hvordan fungerer det egentligt?

SquirrelMail bruger IMAP-protokollen, information om denne kan findes her. Programmet bruger sine egne IMAP-funktioner, ikke de indbyggede i php4. Dette betyder ikke noget for almindelige brugere, men de som installerer programmet, sætter stor pris på det.