Cercar Cercar a través d'una carpeta per uns criteris concrets.

amb aquesta eina útil, vostè pot cercar a través d'una carpeta específica per uns criteris concrets als diversos camps de la capçalera.

Descripció general

Vostè selecciona simplement la carpeta on vostè desitja buscar, entra a la caixa de text la cadena a buscar i indica en quin camp vol cercar. Una vegada feta la recerca, apareixerà una llista de missatges. Tots els que es mostren compleixen el criteri demanat. Ara es poden mirar com si fossin missatges normals.

Nota: Quan vostè seleccioni la opció cercar, aquest seleccionarà per defecte que la carpeta per fer la recerca serà la carpeta actual. Per exemple: si vostè mira la carpeta amics, i selecciona la opció per cercar, la carpeta seleccionada per defecte serà la d'amics.

Cercar a través de

A la dreta de la caixa de text, vostè veu un menú deslligable de llocs on es possible cercar. Aquest conté: Cos, Tots, Assumpte, De, CC i A.

Cos - Cerca a través del cos del missatge. Es aquí on es troba la informació important.

Tots - Aquesta cerca per tots els camps del missatge incloent la capçalera del missatge. A menys que vostè desitgi fer-ho així, es poc recomanable, ja que pot tornar resultats que normalment no esperaria.

Assumpte - Cerca pel camp de l'assumpte per tots els missatges.

De - De qui es el missatge. SquirrelMail no mostra la direcció de correu si el nom es al missatge. Això no implica que encara que normalment no veiem la direcció de correu, aquest cerqui una direcció.

A - A qui va destinat el missatge. Aquí pot ser mes d'una direcció de correu.

CC - Igual que "A", excepte que en lloc de a qui va el correu, es el que rep la copia carbó.