Preguntes fetes amb freqüència La gent te sovint les mateixes preguntes. Això es una llista amb les preguntes mes habituals.
Puc utilitzar diversos noms del llibre de direccions?

Si. La llibreta de direccions visualitza tots els resultats de la recerca. Si es visualitzen 10 noms qualsevol combinació es pot seleccionar per qualsevol camp (A, CC o BCC). Totes les direccions es posaran a les caselles de text corresponents.

Puc afegir nom directament al llibre de direccions des d'un missatge?

No. En aquests moments això no es pot fer directament. Una solució pot ser copiar al porta papers la direcció i enganxar-la a la casella desprès. SquirrelMail esta en constant desenvolupament i això es pot afegir en un futur d'una forma o una altra.

Qui ha fet SquirrelMail?

Molta gent a ajudat a fer-lo. Per aconseguir la llista de tota la gent pot visitar la nostra Web www.squirrelmail.org.

Que es un WebMail?

En el cas de SquirrelMail, es un programa que dona accés amb el protocol IMAP als contes de correu. Amb aquest programa, vostè no s'ha de preocupar de com configurar el correu, tenir accés, etc.

On puc utilitzar aquest WebMail?

Des de qualsevol navegador amb connexió a Internet. De moment no esta disponible des de mitjans sense fils com els terminals WAP.

Perquè utilitzo WebMail en lloc d'un client de correu normal?

Es dubtós que el WebMail substitueixi als clients de correu habituals. Però, qui sap?. De totes maneres, si vostè es de viatge, a casa d'un amic, o lluny del seu ordinador, SquirrelMail li pot facilitar la tasca de veure el seu correu. SquirrelMail no pretén substituir als clients, sinó, ser una eina d'ajut pels usuaris.

Com treballa aquest?

SquirrelMail utilitza el protocol IMAP, informació d'aquest la pot trobar a aquí. El programa també utilitza les seves pròpies funcions, no les construïdes dins del PHP4. Això no importa a la gent excepte als responsables d'instal·lar-lo.